Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Bat dah balik kampung, balik kempen agaknya. Si babat ni sokong mana? Seronoknya kalau boleh balik kampung, hehe. Saya masih disini, teruskan disini.

Saya juga perlu siapkan beberapa tugasan dengan kadar segera. Puasa pun dah dekat, tidak sabar rasanya hendak berpuasa. Kemeriahan sudah terasa disini, kurma, kismis, mis-mis dan lain-lain sudah mula berlambak di kedai-kedai runcit. Saya belum beli lagi semua itu, mungkin 2-3 hari lagi. Iklan dan takwim sudah diedarkan. Dah dapat, percuma.

Permainan tag diblog-blog orang Malaysia ni nampaknya belum tamat, masih berlanjutan dan terasa kemeriahannya. Jangan tag saya, malas nak jawab, hehe. Mungkin saya akan mulakan permainan ini sempena Ramadhan. Mari kita lihat siapa yang kena nanti.


  • Bat

    Sebenarnya balik sebab ada kenduri. Sepupu kawin, hehe..

    Tag? Dah lama tak main, mungkin nanti kalau ada yg tag, best jugak, hehe

  • ho3. bagus juga tag ni bagi mereka yang kadang-kadang tiada idea nak menulis.

  • Ahmad Rushdi

    ooo.. bat balik g kenduri, hehe..
    megat nak kena tag ni.. sbb suka sngt menulis.. haha