Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Lamanya tak kemaskini blog, sampai terlupa aku menyertai pertandingan mencipta logo untuk forum sembang komputer . Nah, tengok punya tengok dah mengundi rupanya logo-logo yang ditandingkan. Sebanyak 10 daripada 52 logo layak untuk diundi, setelah ditapis oleh Saudara Khairul, pemilik Sembangkomputer.com.

Aku design logo ni pada hari Ahad, 14 September 2008, jam 6 pagi kot siap, selepas solat subuh. Sekejap saja design logo ni, aku buat seringkas mungkin. Nampaknya, kerana terlampau ringkas juga orang tak nampak logo aku, haha.. padan.. simple sangat.

Dah tak menang rupanya logo aku. Berada di tangga kedua terakhir statistik ketika artikel ini ditulis. Tapi bukanlah nak sangat hadiah tu (sedih tak menang ni), hanya sekadar menceriakan suasana dan menjalin ukhwah sesama blogger. Tahniah! kepada yang menang..

Ni la sikit penerangan logo yang aku cipta tu :

* warna hijau itu hanya contoh, warna boleh diubah mengikut kesesuaian tema.

p/s : masa untuk study.. doakan aku berjaya..


  • jgn sedih.. hu hu.. teruskan mencipta logo….

    • Your answer shows real ineelligenct.

  • Ahmad Rushdi

    hehe.. huh! pemenang bagi komen?.. 😀

  • ??? ??? ?? ???? ????

  • (yadhau sirrahu fi ah af khalqih( ??? ??? ?? ???? ????

    • Sulipisrngry well-written and informative for a free online article.

  • Wah, aku rasa kita ini berkongsi minat yang sama. Aku pun suka design logo. Suka grafik dan menulis. Kita GENG!! Hehehe..

  • Ahmad Rushdi

    haha.. bagus2.. jom gegarkan dunia..