Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Posted by mobile phone:
Asma'u al-Husna
Aku curi masa sebentar untuk post ke blog ni, gambar menarik hari ini adalah nama-nama Allah yang ada terlekat di dinding bilik aku. Apa kata jom kita pakat hafal.. hehe..

File info:
Type: image jpg
Size: 178.10 kb
Asma’u al-Husna


  • Mulakan membaca sebelum study 🙂
    Teringat waktu perhimpunan sekolah menengah dulu, nyanyian negaraku ditukarkan menjadi asmaul husna..

    • admin

      ya! amalkan selalu farid.. hehe..

      sama la juga masa sekolah dulu, kena baca perhimpunan. siap kena kuat2 lagi 😀

  • nur_syahadah

    salam.. alangkah bahagianya kalau la asma al husna dialunkan secara wajib sebelum majlis seperti lagu2 yang diminta dinyanyikan itu..

    • admin

      wslm.. cubalah kita usahakan supaya tidak terus padam..

  • ok gak tu drpd xde langsung ayat allah dalam bilik. hehe.

    • admin

      besar nih tergantung dalam bilik haha.. Eh Affuan, apsal guna blogger kacak? kacak ka? hehe

  • rajin posting pakai handset yer skrang..hehe

    • admin

      @ aman, dah boleh guna handset guna je, hehe.. tu pun malas2..

  • cantik betul frame tu

  • roslina muhamad

    Usaha yg bagus dan ikhlas InsyaAllah diberi ganjaran pahala yg besar dari Allah.