Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

adanAdan sekarang sudah sedikit kurus, maklumlah sudah 12 tahun usia beliau. Aku mengikuti perkembangan Adan sejak tahun 2005. Dulu dia berbulu lebat dan gemuk. Agak seronok juga bila mengikuti perkembangan seekor kucing membesar hanya dengan melihat gambar.

Setiap hari blog tersebut dikemaskini, hanya gambar yang menceritakan keadaan Adan. Sejak tahun 2008, adan tidak keseorangan, ada adik baru bernama Lego. Bahagianya mereka. Blog ini ditulis oleh Michico dari Taipei, Taiwan.

Tenang hati melihat kucing-kucing ni ya. Seronok melihat lagak perangai adan dan lego ni, Agak-agak ada tak orang malaysia menulis blog setiap hari cerita pasal kucing?


  • Bat

    Bestnya tengok blog tu, lama jugak la dok lepak kat sana tadi =D

    Aha, kat malaysia ni, bat tau sorang yg buat camni, http://lamankucing.via.my/ =)

    • admin

      haha.. cuba tgk dari 2005 sampai skrg, siap dengan subtitle tu yg best.. oo ada rupanya org buat ya, tapi tak update pun.. 😀

  • kawan ko tu dah parah tu. suka sangat kat kucing. jangan kawin ngan kucing plak nanti la. haha.

    • admin

      haha.. dia dah kawin la..

  • di mesir pon hg duk jugak bela kucing kan..hehheeh

    • admin

      ada2.. hg mai nanti tgk la.

  • salam..

    sekarang sudah ramai yang tulis pasal kucing. mungkin bukan hari-hari tetapi tetap ada.

    aku juga tulis pasa kucing. 1 hari 1 entry. rasa seronok dan gembira menulis pasal seseekor yang dari kucing kurap yang di kutip sehingga menjadi kucing dewasa yang comel dan pandai membawa diri.

    salam singgah di blog kamu!!

    • admin

      wslm, huh! 😀 ini dah sudah bagus. Sekarang kita kesiankan kucing.. nanti pasti ada ganjaran di sebalik semua ini..

      Singgahlah sini selalu ya!

  • Blog yang penuh informasi..:-) thanks for sharing