18 comments

    1. step by step mcm mana tu adib? mmg aku dari dulu nak padam, tapi kawan2 ramai dok add, tunggu dulu sat. pastu terus yakin. padam terus.

    1. sudah lama sebenarnya, jika anda follow dulu dah berkali-kali ingin padam, kawan-kawan kata jangan.

      Tambah pula dengan Penghinaan terhadap Rasulullah, sehingga terbawa dalam mimpi. Jadi, terus aku padam. :)

  1. oh bagus.

    aku baru offline FB sbb nk peksa.

    aku try padam dulu tu pun sebab buat akaun baru. akaun lama nak padam. tapi tak berjaya setelah tunggu 14 hari.

    ok nak try padam pulak..

    tak perlu sangat pun facebook ni.

    1. topsy.com ni tweet search engine. Sbb blog ni disetkan untuk auto update twitter/arynet apabila ada post baru. Jadi, dia ping la mai kot blog ni. hehe.

  2. assalamualaikum. maaf, sya nk tny mcm mne nk ttup acount facebook?. sya t’lupa password. sya mhon sgt.

    1. waalaikumussalam, kalau terlupa password, boleh reguest password baru melalui emel.
      untuk tutup akaun, tidak dapat tidak kena login dulu ke akaun facebook. jadi, perlu dapatkan password dulu.

      harap dapat membantu.

  3. s’alam….bro sy nak off FB sy mcm mana ye?bila kita log in lepas tu nak buat apa?nak klik kat ner?

  4. assalam..mcmana cara nk delete akaun lama..sbb akaun tu dh kena hack..nk bkk pun x blh..sy dh buat akaun br..cuma nk try delete yg lama punya..sbb tgk kt kwn2 masih ada lg akaun yg lama..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>