Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Sekian lama menunggu waktu, akhirnya aku telah memadam akaun facebook. Selamat tinggal Facebook.


  • Pingback: Tweets that mention Aku Sudah Padam Akaun Facebook | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • step by step xdak ka?ohoohoh.pakat share..nnt kita tgk..siapa cukup jantan utk meninggalkan dunia..haahhah..tinggalkan petville, tinggalkan farmville..barn buddy, happy aquarium…
    .-= adib.´s last blog ..The Pirate Bay is a sugar =-.

    • admin

      step by step mcm mana tu adib? mmg aku dari dulu nak padam, tapi kawan2 ramai dok add, tunggu dulu sat. pastu terus yakin. padam terus.

  • bagus2..

  • kerana kes gara2 boikot pasal yg nk tunjuk gambar Rasulullah saw tu ke?

    • admin

      sudah lama sebenarnya, jika anda follow dulu dah berkali-kali ingin padam, kawan-kawan kata jangan.

      Tambah pula dengan Penghinaan terhadap Rasulullah, sehingga terbawa dalam mimpi. Jadi, terus aku padam. 🙂

  • oh bagus.

    aku baru offline FB sbb nk peksa.

    aku try padam dulu tu pun sebab buat akaun baru. akaun lama nak padam. tapi tak berjaya setelah tunggu 14 hari.

    ok nak try padam pulak..

    tak perlu sangat pun facebook ni.

    • admin

      padam jgn tak padam. haha.

  • awat topsy.com ni rajin dok quote
    .-= anasxz´s last blog ..Belajar sekadar tahu dan faham =-.

    • admin

      topsy.com ni tweet search engine. Sbb blog ni disetkan untuk auto update twitter/arynet apabila ada post baru. Jadi, dia ping la mai kot blog ni. hehe.

  • jom kita buat kempen padam facebook. best jugak. layan twitter lagi best 😀
    .-= Adlan Khalidi´s last blog ..Olympus Pen E-PL1 in 3D with Augmented Reality =-.

    • admin

      haha.. jom2, kita tgk sapa berani..

  • siti

    macam mana nk padam bg la tau???

  • sasuke_crack89

    cube try padam akaun face book sye… sasuke_crack89

  • nabila

    assalamualaikum. maaf, sya nk tny mcm mne nk ttup acount facebook?. sya t’lupa password. sya mhon sgt.

    • admin

      waalaikumussalam, kalau terlupa password, boleh reguest password baru melalui emel.
      untuk tutup akaun, tidak dapat tidak kena login dulu ke akaun facebook. jadi, perlu dapatkan password dulu.

      harap dapat membantu.

  • Ameen

    s’alam….bro sy nak off FB sy mcm mana ye?bila kita log in lepas tu nak buat apa?nak klik kat ner?

  • shikin

    assalam..mcmana cara nk delete akaun lama..sbb akaun tu dh kena hack..nk bkk pun x blh..sy dh buat akaun br..cuma nk try delete yg lama punya..sbb tgk kt kwn2 masih ada lg akaun yg lama..