Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Sudah lama rasanya aku menggunakan tema wordpress yang putih melepak ni, rasa ingin sedikit warna la pula. hehe. Coming soon!
Warna apa yang sesuai? Ungu? haa. boleh kot. haha. 😀


  • Pingback: Tweets that mention Reka Bentuk Blog Baru | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • bila nk siap bro…? aku pun dah tukar theme………… theme ni ok gak aku tngok. colour hitan xjadi? hehehee………tulisan putih kelabu ke.

    • admin

      siap lepas exam kot. sbb tak mula apa2 lagi. idea dah datang dah ni.

  • suci bersih.. datang dengan semangat baru ke ni? 😛
    .-= Anarm´s last blog ..Kenapa manusia suka menzalimi haiwan? =-.

    • admin

      suci bersih ni sudah lama, jadi rasa ingin tukar selera. hehe.

  • salam.
    tukar sikit2 dah la. tak yah tukar semua. just adjust css ja.

    mmg bagi seorang designer macam hang mesti cemburu tengok theme yg mantap dan simple.

    bagi aku, biarkan.. jangan habiskan banyak masa pada design sbb semua tu kekadang tak lama bertahan.

    nnt takut lps tukar, rindu pulak ngn theme lama pastu tukar balik.. hehe.

    mmg pun, time nk imtihan ni la mai macam2 idea, nk design la, nk buat blog lagi la, nk belajar code tu code ni la, nk install ubuntu lah..

    oh mush ketier ho.. syuwayya bas..

    • admin

      mesyi ya am, syuwayya bas, mumkin baqda imtihan, hatigi ila baiti? hehe..