Ahmad Rushdi

Aku Sudah Padam Akaun Facebook

Sekian lama menunggu waktu, akhirnya aku telah memadam akaun facebook. Selamat tinggal Facebook.

Categories: Asides

How To Make Skype Voice Call Work On Ubuntu Lucid 10.04 » « 99designs.com the Best Web Service & Application

17 Comments

  1. step by step xdak ka?ohoohoh.pakat share..nnt kita tgk..siapa cukup jantan utk meninggalkan dunia..haahhah..tinggalkan petville, tinggalkan farmville..barn buddy, happy aquarium…
    .-= adib.´s last blog ..The Pirate Bay is a sugar =-.

    • admin

      20/05/2010 — 4:53 pm

      step by step mcm mana tu adib? mmg aku dari dulu nak padam, tapi kawan2 ramai dok add, tunggu dulu sat. pastu terus yakin. padam terus.

  2. kerana kes gara2 boikot pasal yg nk tunjuk gambar Rasulullah saw tu ke?

    • admin

      20/05/2010 — 8:55 pm

      sudah lama sebenarnya, jika anda follow dulu dah berkali-kali ingin padam, kawan-kawan kata jangan.

      Tambah pula dengan Penghinaan terhadap Rasulullah, sehingga terbawa dalam mimpi. Jadi, terus aku padam. :)

  3. oh bagus.

    aku baru offline FB sbb nk peksa.

    aku try padam dulu tu pun sebab buat akaun baru. akaun lama nak padam. tapi tak berjaya setelah tunggu 14 hari.

    ok nak try padam pulak..

    tak perlu sangat pun facebook ni.

  4. awat topsy.com ni rajin dok quote
    .-= anasxz´s last blog ..Belajar sekadar tahu dan faham =-.

    • admin

      24/05/2010 — 9:35 am

      topsy.com ni tweet search engine. Sbb blog ni disetkan untuk auto update twitter/arynet apabila ada post baru. Jadi, dia ping la mai kot blog ni. hehe.

  5. jom kita buat kempen padam facebook. best jugak. layan twitter lagi best :D
    .-= Adlan Khalidi´s last blog ..Olympus Pen E-PL1 in 3D with Augmented Reality =-.

  6. macam mana nk padam bg la tau???

  7. sasuke_crack89

    03/10/2010 — 1:04 am

    cube try padam akaun face book sye… sasuke_crack89

  8. assalamualaikum. maaf, sya nk tny mcm mne nk ttup acount facebook?. sya t’lupa password. sya mhon sgt.

    • admin

      28/12/2010 — 7:50 pm

      waalaikumussalam, kalau terlupa password, boleh reguest password baru melalui emel.
      untuk tutup akaun, tidak dapat tidak kena login dulu ke akaun facebook. jadi, perlu dapatkan password dulu.

      harap dapat membantu.

  9. s’alam….bro sy nak off FB sy mcm mana ye?bila kita log in lepas tu nak buat apa?nak klik kat ner?

  10. assalam..mcmana cara nk delete akaun lama..sbb akaun tu dh kena hack..nk bkk pun x blh..sy dh buat akaun br..cuma nk try delete yg lama punya..sbb tgk kt kwn2 masih ada lg akaun yg lama..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2014 Ahmad Rushdi

Up ↑