Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Aku baru sahaja mencipta http://box.ahmadrushdi.com. Sekadar meletakkan perkara yang aku ingin kongsikan. Aku menggunakan Posterous.com.


  • Pingback: Tweets that mention Box Dot Ahmadrushdi.com | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • box ni untuk apa bro?

    wah, lawa background. hehe

    • admin

      Box ni saja buat, nak cuba posterous, sistem fast blog yang macam best. hehe.
      background mana yg lawa? blog ni ka? haha.. merapu je ni. saja ubah suai sedikit sempena ramadhan mendatang.

      • oic, tak berapa faham lagi. hehe, bro guna font apa ya ni?

        serius memang menarik, hehe…mcm ada org memandang je aku tgh menaip kat komen box ni…segan pun ada…haha

        • admin

          errr.. apa yg tak berapa faham tu? Posterous.com, cuba daftar. dan gunalah. Mcm tumblr la lebih kurang. hehe

          Font background ni nama dia FS Nice, jaga2 berpuaka background ni, membuatkan anda tidak tidur malam.. haha.

  • hehehe sy kurang faham la box ape bro…hehe..bg memang lawa tu..

    • admin

      box = kotak. haa.. kita sumbat la apa yang boleh. hehe..
      Sebenarnya nak cuba posterous hari tu, simple posterous ni. Cubalah. 🙂