Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK


  • Pingback: Tweets that mention Pomparkour: New Urban Free Running Sport with Ladders | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • Pergh memang berani mati tol team ni. kita yang tengok, kita plak yang takut. kalau dulu xde tangga, ni dah ade tangga makin2 extrem diorang ni

    • admin

      tak tahu la kan, kalau patah penyangkut tangga tu, mau jatuh pecah kepala. haha

  • memang salut habis budak2 ni. gila berakal! agak2. bagi barang ape kat diorang ni supaya boleh lompat sampai bulan?? =,=

    • admin

      gila berakal tak tahan tu.. haha..

      dah diorang minat, biar la, dulu lompat2 gitu je, skrg dah pandai pakai tangga. hgehe

      • aah. memang gila. tapi berakal! salut..

  • uiks, entri video la plak. lan unimap ni block la plak, nak pakai broadband pun dah kena block. main belasah komen je. hehe, sorry ye bro. 🙂

  • zik

    wah hebat… trick camera kot..tapi letih juga nak buat sukan nie… nak bawak lagi… fuh…

    • admin

      real ni. bukan trick kamera. hehe.. memang letih, stamina mau power ni.