Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Aku mencuba live blog, mulanya mahu guna flickr, tapi akaun percuma. Nak upgrade pro pun kewangan masih tidak stabil. hehe.. jadi, host gambar di hosting sendiri.


  • Pingback: Anonymous()

  • pi bayaq internet kat link dot net ka.

    hehe.

    dan lagi liveblog..

    • admin

      uih, dak aih. la ni guna tedata. ni masa pi urus nak tukar, tapi tak boleh jugak. haha..

  • wah cantik la ni..
    napa eh sy punya live blog ada format gambaq lagi kat title..cth .jpg
    pening nak meng-adjust dah..

    • admin

      ooo.. pasal tu mungkin masalah masa hantar dari emel ke blog. Subjek tu jangan letak .jpg hehe..

      Lagi satu, jangan hantar guna mms, guna emel ya.

      Contoh macam kat bawah ni.

      Subject : Title
      Body : Penerangan
      Tags: contoh, live blog.