Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

*Update – Aku terpaksa menggunakan flash drive 3 hari lagi. Disebabkan harddisk aku perlu dihantar ke wakil kilang. yey! dapat harddisk baru nanti. haha.


  • Pingback: Tweets that mention Running Ubuntu On USB Flash Drive | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • harddisk rosak..

    nape..selalu kuat format ke…hehe

    • admin

      haha.. format selalu, kejap windows, kejap ubuntu, kejap Snow leopard. Saja cari pengalaman.

      • ouchh..
        mengikut pengalaman dari pembacaan sy..hehe skema la pulak…
        format banyak kali rosak hard disk la bro..
        kan dah masuk kedai..=)

  • pakai je banyak2 os. mase on pc tu, pilih je nak mane. format selalu, jadi mcmni la.hah!

    aku pun selalu format bila, “hurm.banyaknye plugn aku dah install. mane satu yea tak pakai!” senang citer, aku format. roflt!

    • admin

      haha.. roflt!

      sebab ada warranty la berani format2, try itu ini. haha..
      Kalo xda, tak berani la sikit, melayang duit karang nak beli baru..

    • betul2. pakai 2 os, tapi kadang2 rasa mcm frust gak. hahahaha. aku guna w7 dgn fedora, dulu ubuntu dan w7.

      tapi aku rasa kalu guna os dalam flash drive mcm tak best je.

      • admin

        guna flash drive ni laju serupa je, cuma space aje kecik. Tapi sementara je ni.

  • bro ni gambar ke video? asal kosong jerk? mesti video ni, kalau video memang tak dapat dilihatlah jawabnya. lan unimap ni block video la plak.

    hard disk jaga la elok2 pun, lama2 rosak juga..sebelum abis warranty baik rosakkan. haha, boleh dapat baru nnt. 🙂

    • admin

      video kat atas tu, youtube. haha… kesian eh, kena block je memanjang.

      Baru dapat Harddisk baru ni, berkilat dan sihat lagi..