Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

This is my old design theme for PHP-Fusion, and i don’t use it anymore. I want to share this theme to PHP-Fusion fan. Updated on 20 November 2010.

Demo

Tested on PHP-Fusion 7.00.07. Download now! – Ungu-v2.1 – Ungu in Malay Language, that mean purple color. Feel free to change whatever you want on this theme.

Don’t forget to give some feedback. Thank you.


  • Pingback: Tweets that mention Free Islamic Php Fusion Theme | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • nice theme btw. kalau ada masa, buat tema purple utk WP plak. hehe. tapi konsep minimalist tu perlu ada.

    • admin

      boleh, lepas ni untuk wordpress pula. purple best juga kan. haha..

  • demo takda ke bro? design dia lebih kurang forum plak aku tgk…hehe

    • admin

      demo takde. haha.. gambar tu je la. Php-fusion sekali dengan forum dia.

      • macam menarik…nak kena cubalah nnt.

  • suhbah

    salam kalau boleh cantikkan sikit themes ini boleh tak… saya suka themes islamic untuk kegunaan maahad tahfiz saya. mudah-mudahan ada keberkatannya. terima kasih

    • admin

      Terima kasih, ini tema percuma, boleh download dan ubah ikut kesukaan saudara..

  • saya membuka satu tadika anak-anak islamik. mana tau saudara boleh menyumbang themes untuk phpfusion kegunaan laman web saya. syukran

  • assalamu alaikum wa rahmatullahi,

    Jazak Allahu khairan for a nice template. Our web page is set for a Polish Muslims (mainly converts from Catholicism) to share a knowledge, discuss and learn Islam.

    Best Regars

    • Ahmad Rushdi

      waalaikumussalam, thank you. feel free to use and modify it.

  • adieyz77

    ngak bisa run di php fusion v7.02.07. kenapa ya mas. ada resolusinya