Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Seperti yang dijanjikan pada entri Tema Blog Baru 2011, aku keluarkan tema versi percuma yang diberi nama Shoruha Green. Sebenarnya aku demam selama 4 hari. Study pun tidak selama 4 hari tersebut. Buka mata saja, rasa macam hendak tercabut biji mata. Dasyat. Tidur pun tidak cukup, seolah-olah ada sesuatu yang menganggu waktu tidur. Sekarang alhamdulillah, aku agak sihat, sudah boleh membaca dan keluar berjalan-jalan.

Berbalik kepada tajuk, aku dengan murah hatinya, ceewah. Aku memberikan secara percuma tema wordpress kepada pengguna wordpress selfhost.

Arkib ringkas

Beberapa kelemahan pada tema ini, antaranya :

Banyak pula kelemahan, anda carilah lagi. Silalah kritik la selagi anda mampu.

Manakala kelebihan tema ini pula

Ok, selamat untuk muat turun, dan selamat mencuba free wordpress theme – Shoruha Green ini. Valid XHTML dan CSS Level 3.

Download Now!

*Update – Tema ini adalah percuma sepanjang hayat. Buatlah apa yang anda inginkan pada tema ini. Harap ianya berguna. Support hanya melalui emel. Cepat atau lambat, itu sahaja. haha.


  • yang ditunggu telah tiba…support cam mana plak? sepanjang hayat yerk…hehe….license pakai apa ni? hehe

    • admin

      haha.. lupa pulak nak tulis. sat nak update.

  • laju release. menarik~ leh download, tukar sikit2, release balik. *kejam*

    • admin

      benda dah lama siap, tu yg laju. Sini rupanya lanun wp theme, tangkap2 😛

    • pergh…aman jahat…kejam ya amat…siut jerk…

  • Pingback: Tweets that mention Free Wordpress Theme – Shoruha Green | Ahmad Rushdi Dot Com -- Topsy.com()

  • Tahniah…apa2 pun mampu buat sendiri…itu yg kita nak…
    buatan sendir itu lebih puas…

    • admin

      yap, kepuasan hasil titik peluh jari2, menekan keyboard. hehe..

  • nice effort. theme camni bagus untuk buat liveblog

    • admin

      tulah, sebab ramai yang suka liveblog skrg ni. 😀

  • salam
    cantik gak theme ni
    download dulu ek bro

    • admin

      wslm.. terima kasih juga bro. gunalah, percuma sepanjang hayat.

  • waahhh..perkongsian yg menarik nie…trima kasih bro ntuk theme nie…

    • admin

      sama2, gunalah sebaiknya. hehe

  • gempak ni, kalaulah ada insan yang baik hati p convertkan ke blogger template. kan bagus ;p

  • thanks for sharing bro…

  • Assalamualaikum..

    sakit itu kifarat bagi dosa2 kita dan terdapat hikmahnya. moga tuan redha dan banyak bersabar. ;D

  • wah keren artikelnya, makasih banyak atas ilmunya, semoga bermanfaat