Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Perbualan ringkas di hening pagi selepas subuh, di laman facebook.

……

Ismail Naim : dari blog hg besaq sampai koi kecik dia punya width

Me! : tak paham. apa dia?

Ismail Naim : bentuk blog hg la. dlu aku tgok ada gak la bnyak ruang last skali

Me! : aku dok tgh ejas ni. nak kecik balik

Ismail Naim : kecik header pon dah xda hehe.. oww..

Me! : blog hg pon, awat dok gheja tukaq theme ja

Ismail Naim : x elok la, nak jd mcm hg. bila edit, lg serabut. lg edit lg x jd. dia kena mcm hg buat tu, buat html sndiri. aku ada buat tp bila cari, edit html tu ada ja y xkena. ada y x faham, tu bebal gak

Me! : hahaha..

Ismail Naim : kira copy lpas tu edit

Me! : kesian. belajaq lagi naa

Ismail Naim : hehe last2 x jd

Me! : hg tgk ni. aku baru siap smlm. ok dak agak2? *link*

Ismail Naim : ha ni baru kembali ke zamannya, mcm ni laa sopan. org bawahan tgok ada mcm relex la

Me! : baru siap html, tapi malas pulak nak teruskan. haha

Ismail Naim : hg kena aku tekan ni, baru hg akan wat haha

Me! : hahaha..

…..

Mula la semangat nak berblog balik. Sebelum tu jom kita lawat blog baru Ismail Naim, yang baru berpindah ke wordpress.


  • Saya suka theme blog bro yang ini. Nampak kemas dan minimal. Saya juga salah seorang penggemar minimalism. Heh!

    • Ahmad Rushdi

      terima kasih, saya pun minat minimalism. simple and clean. mudah untuk orang baca. 😛

      • Saya juga suka template yang jenis putih, bersih dan mesra pelawat. 😉

        • Ahmad Rushdi

          samalah kita ya. boleh geng nih.

  • berubah sedikit demi sedikit 🙂 semoga berjaya bro

    • Ahmad Rushdi

      terima kasih, semoga istiqomah. Susah nak bangun balik nih.

      • pengalaman lepas boleh dijadika titik permulaan bro 🙂

  • bgun³ argh..

  • Blog ini memang minimalis, namun berbobot.