Design Oh Design

Design Oh Design

Lama juga aku tak sempat menulis disini, malas bukan alasan. Kita masih di Bulan Syawal, bulan kemenangan umat Islam setelah sebulan berpuasa. Upin dan Ipin dah habis. Aku pun layan juga cerita komedi kanak-kanak ni. Teringat kampung seh! 😀

Dalam kesibukan raya ni, aku juga perlu design sekeping dua gambar. Rekaan grafik ringkas dan menarik. Itu saja yang perlu aku buat. Mudah bukan? Ya! memang mudah. Kadang-kadang yang mudah ni jugalah yang menyusahkan 🙂 Idea nak design ni tak muncul pulak dalam kepala ni. Mungkin aku akan buat satu laman web atau buku skrap yang menghimpunkan corak-corak design untuk aku renung satu masa nanti.


  • Bat

    Cuba guna gambar2 pemandangan dari Mesir tu, mana tau kalau2 leh dapat idea. =) Contoh macam bangunan atau taman. Dari situ dah boleh dapat warna-warna menarik, hehe…Pastu masukkan dalam scrap book tu, mesti menjadi!

    Owh, lupa nak cakap, kemas theme baru ni, hehe..

  • Ahmad Rushdi

    aha.. betul2.. dah buat tu.. cuma tak la letak dalam buku scrap tu.. haha..

    *kemas ke theme ni..?? luar je.. dalam ada 2 3 yg tak kena lagi ni..