Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK

Sudah lama rasanya aku menggunakan tema wordpress yang putih melepak ni, rasa ingin sedikit warna la pula. hehe. Coming soon!
Warna apa yang sesuai? Ungu? haa. boleh kot. haha. πŸ˜€

LINK

Thanks from 99designs: We are the champions from 99designs on Vimeo.

We want to send out a HUGE thank you to everyone who voted 99designs.com the Best Web Service & Application of the year in the Webby People’s Voice Awards! As promised – we shot this video of the team celebrating.

LINK

Haish.. tak puas hatilah pakai theme free ni. Kod entah apa-apa. Ingat nak design semula. Ini pasal SEO la ni, hehe πŸ˜€

Nak buat bentuk macam mana ya? simple dah la. Janji orang mudah nak baca apa yang ada kat sini, orang mudah nak cari apa yang ada kat sini dan orang mudah sampai ke sini.

Yey! jom kita mulakan. Offline..

LINK

Lama juga aku tak sempat menulis disini, malas bukan alasan. Kita masih di Bulan Syawal, bulan kemenangan umat Islam setelah sebulan berpuasa. Upin dan Ipin dah habis. Aku pun layan juga cerita komedi kanak-kanak ni. Teringat kampung seh! πŸ˜€

Dalam kesibukan raya ni, aku juga perlu design sekeping dua gambar. Rekaan grafik ringkas dan menarik. Itu saja yang perlu aku buat. Mudah bukan? Ya! memang mudah. Kadang-kadang yang mudah ni jugalah yang menyusahkan πŸ™‚ Idea nak design ni tak muncul pulak dalam kepala ni. Mungkin aku akan buat satu laman web atau buku skrap yang menghimpunkan corak-corak design untuk aku renung satu masa nanti.