Malaysia's Covid-19 Update

3483
Confirmed
57
Deaths
915
Recovered

Month: October 2008

Hormatlah Pada Guru

Sejak akhir-akhir ini bermacam-macam perkara pelik berlaku, beberapa hari lepas, kecoh dengan kes pelajar perempuan menendang guru. Kejadian berlaku di Sekolah Menengah Kebangsaan Perlis. Dalam kejadian ini dikatakan seorang guru wanita ditendang oleh seorang pelajar ketika hendak mendapatkan penjelasan mengenai kata-kata kesat yang tertulis di belakang tugasan yang dihantar. Memang tidak dinafikan banyak kejadian lebih …

Hormatlah Pada Guru Read More »

Aku Masih Disini

Sekarang kuliah dah mula, dah siap semua urusan. Mudah dan baiknya Abdul Fattah hari tu. Manja dan lembut sikap  yang ditunjukkan walaupun ramai orang pada hari tu. Bila-bila datang la ke rumah ya! 😀 2 hari lepas, hujan batu kat sini, pertama kali dapat tengok hujan batu. Rupanya macam kiub ais sahaja. Gambar tiada, hp …

Aku Masih Disini Read More »

Design Oh Design

Lama juga aku tak sempat menulis disini, malas bukan alasan. Kita masih di Bulan Syawal, bulan kemenangan umat Islam setelah sebulan berpuasa. Upin dan Ipin dah habis. Aku pun layan juga cerita komedi kanak-kanak ni. Teringat kampung seh! 😀 Dalam kesibukan raya ni, aku juga perlu design sekeping dua gambar. Rekaan grafik ringkas dan menarik. …

Design Oh Design Read More »