Need To Change Blog Niche

First, I’m going to revamp my blog. Some of ideas. It is good to write about culture in Malaysia? Do some review about place I visited? A travel blog. Make food review blog, but need to buy technology gears for photography and video. Arabic language tutorial for beginner. Should I? Wish me the best!

Salam Aidil Fitri 2018

Sebahagian dari keluarga yang balik beraya di kampung pada tahun ini. Kalau semua balik, tak cukup frame nk ambil gambar. ? Kenapa bila aku tengok balik gambar raya ni kan, rasa macam badan semakin membesar. Alhamdulillah, senang hati. Kena senaman balik ni, nak buat jadual joging! Ramadhan telah berlalu pergi, Syawal menjelma di Aidilfitri, Seikhlas …

Salam Aidil Fitri 2018 Read More »

Longest Snipe Record In Fortnite

Just trying this new game, but I’m not so good when building using material on this game and I love to snipe in this game. Here, my new record! 😛 244 meter. Add me on Fortnite. I’m quite busy, if you see me online, poke me!.

Rakan Blogger Lenyap

Setelah siap setup blog baru ini, aku mula jalan-jalan menuju blog rakan-rakan lama. Baru sedar, sudah bertahun lamanya. Ramai rakan blogger sudah tidak aktif. Domain blog mereka pun sudah tidak aktif. Sedih. Sukar juga nak cari rakan blogger ni tau!.

Kembali Ke Arena Blog

Sejak kehadiran laman social facebook, aku jarang menulis di blog. Namun, disebabkan sudah naik jemu, ditambah masalah privasi, aku kuatkan diri untuk menulis. Kekok, tiada idea, seolah-olah ia menghalang niat. 😀 Tidak mengapa, mari kita cuba. Sehari dapat menulis 100 sehingga 300 perkataan pun ok juga dari tiada langsung. Bagaimana aku boleh menulis blog satu …

Kembali Ke Arena Blog Read More »