Reka Bentuk Blog Baru

Sudah lama rasanya aku menggunakan tema wordpress yang putih melepak ni, rasa ingin sedikit warna la pula. hehe. Coming soon!
Warna apa yang sesuai? Ungu? haa. boleh kot. haha. 😀

7 thoughts on “Reka Bentuk Blog Baru”

  1. bila nk siap bro…? aku pun dah tukar theme………… theme ni ok gak aku tngok. colour hitan xjadi? hehehee………tulisan putih kelabu ke.

  2. salam.
    tukar sikit2 dah la. tak yah tukar semua. just adjust css ja.

    mmg bagi seorang designer macam hang mesti cemburu tengok theme yg mantap dan simple.

    bagi aku, biarkan.. jangan habiskan banyak masa pada design sbb semua tu kekadang tak lama bertahan.

    nnt takut lps tukar, rindu pulak ngn theme lama pastu tukar balik.. hehe.

    mmg pun, time nk imtihan ni la mai macam2 idea, nk design la, nk buat blog lagi la, nk belajar code tu code ni la, nk install ubuntu lah..

    oh mush ketier ho.. syuwayya bas..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.