Malaysia's Covid-19 Update

2320
Confirmed
27
Deaths
320
Recovered

Design

Reka Bentuk Blog Baru

Sudah lama rasanya aku menggunakan tema wordpress yang putih melepak ni, rasa ingin sedikit warna la pula. hehe. Coming soon! Warna apa yang sesuai? Ungu? haa. boleh kot. haha. ๐Ÿ˜€

99designs.com the Best Web Service & Application

Thanks from 99designs: We are the champions from 99designs on Vimeo. We want to send out a HUGE thank you to everyone who voted 99designs.com the Best Web Service & Application of the year in the Webby Peopleโ€™s Voice Awards! As promised โ€“ we shot this video of the team celebrating.

Design Semula

Haish.. tak puas hatilah pakai theme free ni. Kod entah apa-apa. Ingat nak design semula. Ini pasal SEO la ni, hehe ๐Ÿ˜€ Nak buat bentuk macam mana ya? simple dah la. Janji orang mudah nak baca apa yang ada kat sini, orang mudah nak cari apa yang ada kat sini dan orang mudah sampai ke …

Design Semula Read More »

Design Oh Design

Lama juga aku tak sempat menulis disini, malas bukan alasan. Kita masih di Bulan Syawal, bulan kemenangan umat Islam setelah sebulan berpuasa. Upin dan Ipin dah habis. Aku pun layan juga cerita komedi kanak-kanak ni. Teringat kampung seh! ๐Ÿ˜€ Dalam kesibukan raya ni, aku juga perlu design sekeping dua gambar. Rekaan grafik ringkas dan menarik. …

Design Oh Design Read More »