Malaysia's Covid-19 Update

4119
Confirmed
65
Deaths
1487
Recovered

megat

Ini blog aku

Oh, Masjid Al-Haram, aku ingin ke sana. Lama juga rupanya aku tak kemaskini blog ini. Ini blog aku, aku patut kemaskini la kan. Baik, aku juga rindu menulis. Nak menulis la ni. Ish, apa yang aku merepek sekarang ni. Baiklah, serius ni. Hampir sebulan aku tidak menulis ni sebenarnya ada sebab tertentu. Itu korang semua …

Ini blog aku Read More »

Wajah Kartunku!

Teringin juga hendak mencuba Face Your Manga. Bat, chot, megat, firdee dan ramai lagi sudah mencuba. Comel juga avatar manga mereka. Dah lama teringin nak buat, cuma masa tidak mengizinkan. Sementara menunggu azan subuh berkumandang, teringat untuk cuba lakarkan wajah manga sendiri. Inilah hasilnya, sapa kata comel sila angkat tangan. hehe.. Mujur tiada sideburn ala …

Wajah Kartunku! Read More »