Video – My Ubuntu Desktop

Ini video aku punya Ubuntu desktop, saja mood baik rekod video ni. Boleh lihat dengan high Definition. Semoga terhibur. 😀

10 thoughts on “Video – My Ubuntu Desktop”

  1. wah menarik sekali..
    boleh kah guna ubuntu dan windows sekali.
    kalau boleh guna, nak guna jugak. kalau tak boleh kena ada 2 laptop baru boleh guna ubuntu…

    1. boleh je nak guna, buat dual boot. Windows dan Ubuntu.
      Guna Ubuntu pun sudah cukup untuk melakukan kerja yang biasa dilakukan dalam windows, cuma kaki main game yang susah sikit kot. hehe..

        1. Sebab developer game tak buat untuk ubuntu, untuk windows je. Game yg popular skrg ni la. ada game yg boleh main juga. guna wine. haha..

          Pasal dual boot tu speed biasa kalau partition asing2, tapi kalo install dlm windows mmg lembab sikit. hehe..

    1. aku belajar sendiri la, baca2 internet. beli harddisk baru. Cuba la mcm2 selagi ada warranty. format, install, reformat. re-partition.

      Try and error org selalu cakap. haha.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.