Hi, welcome to ahmadrushdi.com, love simple and clean design
I create beautiful website and design good graphic

LINK
design-raya-gimp

Designing some graphic for instagram.

كل عام وانتم بخير

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua, ahli keluarga, adik-beradik,  sanak saudara, sahabat-sahabat, kawan-kawan, dan sesiapa sahaja yang mengenali diri ini.

Design sikit, lama tak buat. Ini hasilnya!

salam

 

LINK
Kad Raya Gelap

Kad raya gelap versi malas

Sedihnya aku Ramadhan hendak berlalu. Apa-apa pun, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 Maaf Zahir dan Batin. Ucapan ini ditujukan kepada Ayah dan Mak, serta adik-beradik yang baca blog ni. Tidak lupa juga kepada semua kawan-kawan blogger dan penyumbang trafik ke blog ini. Juga kepada ‘pencuri’ gambar dari blog ni. haha ~ Tinggi sungguh bandwidth aku sejak sebulan dua ini. Biarlah mereka nak guna gambar tu dan biarlah berjalan selagi bandwidth aku masih mampu, hehe..

LINK

Assalamualaikum, bulan Syawal akan menjelma tidak lama lagi, jadi disini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Dan Batin. Ucapan ditujukan kepada Ayah dan Emak tercinta, abang-abang, kakak-kakak, sanak saudara, sahabat handai yang mengenali diri ini. Tahun ini, raya di negara orang lagi.

Aku juga ingin mengucapkan Relamat Hari Raya kepada semua rakan-rakan penulis blog. Maaf, link kalian masih belum aku masukkan dalam senarai rakan. Masih memikir susun atur yang sesuai 😀

Makan ketupat dan rendang tu jangan lupa orang kat sini. Aku nak buat apa hari raya ni eh??