MU vs Barcelona vs Exam

Posted by mobile phone:huh, 3 pasukan berentap hari ni, haha.. Esok aku exam. Tiada lagi bola. Aku dah buat diri aku tak minat bola. Boleh percaya ke? Sindir sebahagian sahabat. Ya, percayalah. Manch..

Al-Asma’ al-Husna

Posted by mobile phone: Aku curi masa sebentar untuk post ke blog ni, gambar menarik hari ini adalah nama-nama Allah yang ada terlekat di dinding bilik aku. Apa kata jom kita pakat hafal.. hehe.. ..

I Love You Faster

Posted by mobile phone::D sebenarnya tiada kaitan pun dengan tajuk tu hehe.. La ni musim peperiksaan, jadi malas nak pegang komputer. Handphone tua cabuk ni la jadi teman selepas study. Lihatlah gamba..