Malaysia's Covid-19 Update

3483
Confirmed
57
Deaths
915
Recovered

Month: May 2009

MU vs Barcelona vs Exam

Posted by mobile phone:huh, 3 pasukan berentap hari ni, haha.. Esok aku exam. Tiada lagi bola. Aku dah buat diri aku tak minat bola. Boleh percaya ke? Sindir sebahagian sahabat. Ya, percayalah. Manchester United lawan Barcelona malam ni, kesian orang gila bola kat Malaysia, sanggup berjaga hingga pagi hanya nak tengok bola kena sepak.. hehe.. …

MU vs Barcelona vs Exam Read More »

Al-Asma’ al-Husna

Posted by mobile phone: Aku curi masa sebentar untuk post ke blog ni, gambar menarik hari ini adalah nama-nama Allah yang ada terlekat di dinding bilik aku. Apa kata jom kita pakat hafal.. hehe.. File info: Type: image jpg Size: 178.10 kb Asma’u al-Husna

I Love You Faster

Posted by mobile phone:😀 sebenarnya tiada kaitan pun dengan tajuk tu hehe.. La ni musim peperiksaan, jadi malas nak pegang komputer. Handphone tua cabuk ni la jadi teman selepas study. Lihatlah gambar menarik hari ini, haha.. File info:Type: image jpgSize: 127.24 kbI Love You Faster