7 thoughts on “Box Dot Ahmadrushdi.com”

    1. Box ni saja buat, nak cuba posterous, sistem fast blog yang macam best. hehe.
      background mana yg lawa? blog ni ka? haha.. merapu je ni. saja ubah suai sedikit sempena ramadhan mendatang.

      1. oic, tak berapa faham lagi. hehe, bro guna font apa ya ni?

        serius memang menarik, hehe…mcm ada org memandang je aku tgh menaip kat komen box ni…segan pun ada…haha

        1. errr.. apa yg tak berapa faham tu? Posterous.com, cuba daftar. dan gunalah. Mcm tumblr la lebih kurang. hehe

          Font background ni nama dia FS Nice, jaga2 berpuaka background ni, membuatkan anda tidak tidur malam.. haha.

    1. box = kotak. haa.. kita sumbat la apa yang boleh. hehe..
      Sebenarnya nak cuba posterous hari tu, simple posterous ni. Cubalah. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.